Δυνατή κίνηση με Μπλάνκο για την ΑΕΚ

Δυνατή κίνηση με Μπλάνκο για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Λίζετ Μπλάνκο που πέρσι αναδείχθηκε ως η καλύτερη κεντρική του πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ακόμη μία μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που απέκτησε την Λίζετ Μπλάνκο η οποία πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Η Κουβανή μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαία κεντρική του πρωταθλήματος ενώ ήταν μέλος και της καλύτερης 7άδας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για τους διεθνείς (pics)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Liset Herrera Blanco. Η κεντρική αθλήτρια, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η 24χρονη αθλήτρια (06/12/1998) είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κούβας, έχοντας περάσει από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα της από την κουβανική Matanzas το 2014, ενώ το 2017 μετέβη στην Ελβετία για λογαριασμό της Volero Zurich, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το CEV Champions League.

Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στη Γαλλία, προκειμένου να παίξει στην Volero Le Cannet, όπου έμεινε για δύο σεζόν. Το 2020 πήγε στην Ιταλία, ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Unet E-Work Busto Arsizio, με την οποία έφθασε ως τα ημιτελικά του CEV Champions League. Κι εκεί έμεινε για δύο σεζόν, ώσπου να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειώσουμε πως αναδείχτηκε η καλύτερη κεντρική του περσινού πρωταθλήματος, ούσα και στην καλύτερη 7άδα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία.

Liset, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Liset Herrera Blanco, μιλάει αποκλειστικά στο aek.gr, για το νέο της ξεκίνημα με τα κιτρινόμαυρα. Αναλυτικά…

– Λιζέτ, αρχικά καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ. Τι στόχους έχεις θέσει για τη νέα σεζόν, ώστε να σε οδηγήσουν στην ΑΕΚ;

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Και ύστερα στους οπαδούς μας, για την αυτοπεποίθηση που ήδη μου δίνουν, πριν καν την ανακοίνωση της μεταγραφής. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν, είναι να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά, για κάθε νίκη, με πάθος μέχρι το τέλος».

– Πέρυσι, αντιμετώπισες την ΑΕΚ στην Αθήνα ως αντίπαλος. Τι εντύπωση σου άφησαν οι οπαδοί της;

«Ναι, πέρυσι έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα γήπεδο με εκπληκτική ατμόσφαιρα! Ήταν πραγματικά μαγικό να βλέπω τους οπαδούς να είναι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουν με την ομάδα, τη δική τους μάχη. Κι αυτή τη χρονιά θα είναι σίγουρα ακόμα πιο μαγικά, καθώς θα είμαι από την πλευρά τους, αγωνιζόμενη στην ΑΕΚ. Και θέλω πολύ να το ζήσω αυτό».

– Ο Γιουνούς Οτσάλ δεν ξεκίνησε από την αρχή την περσινή σεζόν. Ωστόσο, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας. Ποια είναι η άποψή σου για τον νέο σου προπονητή;

«Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενη που θα δουλέψω μαζί του αυτή τη χρονιά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θεωρώ πως μπορώ να μάθω πράγματα από εκείνον και την εμπειρία του».

– Λιζέτ, θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα για το τέλος;

«Ναι! Θα ήθελα από τους οπαδούς μας, να δώσουν σε μένα, αλλά και στην ομάδα, όλη τη στήριξη και την αγάπη τους, και αυτή τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ