Τακουρίδης : «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Τακουρίδης : «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ο Γιάννης Τακουρίδης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη και τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς δεν τα παρατάνε ποτέ.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει ευκαιρία να ξαναμπεί στην διεκδίκηση  του πρωταθλήματος για μια ακόμα σεζόν, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα. Μετά την ήττα των πρωταθλητών στο δεύτερο ματς της σειράς, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δείξουν τα στοιχεία που τους έλειψαν στα δυο πρώτα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με σκοπό να κερδίσουν και παράλληλα να τους δοθεί η ευκαιρία για την ισοφάριση, σε μια τέταρτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

O Γιάννης Τακουρίδης, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, δηλώνοντας: «Χάσαμε όποια ευκαιρία μας παρουσιάστηκε στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε ποτέ. Τακτικά, πλέον, γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο και τι πρέπει να διορθώσουμε στο δικό μας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γι’αυτό θα δώσουμε το 100% στο γήπεδο για να ξαναφέρουμε, αρχικά, την σειρά στην έδρα μας. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι το τέλος για να ανατρέψουμε την σειρά των τελικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ