Τέλος ο Ντρζίζγκα από τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στη Ρωσία

Τέλος ο Ντρζίζγκα από τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στη Ρωσία

Ο Φαμπιάν Ντρίζγκα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ.

Ο Φαμπιάν Ντρίζγκα ήρθε στην Ελλάδα και βοήθησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και να παίξει στον τελικό του Challenge Cup.

Ο Πολωνός πασαδόρος δέχτηκε μια εξαιρετική προσφορά για να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα και τη Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, με το συμβόλαιο του να είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που είχε με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ντρίζγκα αποδέχθηκε την πρόταση και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από μια τρομερά πετυχημένη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής του στη ρωσική ομάδα θα είναι ένας αλιός γνώριμος για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα, ο Βούλγαρος, Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο ατζέντης του Πολωνού μέσω social media, κάνοντας λόγο για μονοετές συμβόλαιο.

Μετά την αποχώρηση του Ντρίζγκα, εξέλιξη λίγο πολύ γνωστή το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα δώσει έμφαση στην ανεύρεση του επόμενο βασικού πασαδόρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ