Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της κυπριακής Ολυμπιάδας Νεαπόλεως με 3-1 σετ και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «32» του Challenge Cup γυναικών.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στις «32» του Challenge Cup γυναικών έκανε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της με 3-1 σετ επί της πρωταθλήτριας Κύπρου, Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, στο PAOK Sports Arena. Την προσεχή Τρίτη (17/10) στο «νησί της Αφροδίτης» ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Με Ρέτσο βασικό η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (pics)

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν σε μεγάλη μέρα τις Τσούμπα και Μιλάνοβα, οι οποίες έδωσαν κρίσιμους πόντους σε κομβικά σημεία του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τη βασική της πασαδόρο, Βίγκαρς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ (25-21), έχασε με «κάτω τα χέρια» το δεύτερο (16-25), ενώ στο τρίτο έκανε επίδειξη δύναμης ανακτώντας ξανά το προβάδισμα (25-16).

Μεγάλη μάχη έγινε στο τέταρτο, όπου οι Κύπριες μη έχοντας περιθώριο τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση. Παρότι οι γηπεδούχες ξέφυγαν με 16-13, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (20-20).

Από κει και πέρα οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με την Ουίλιαμς να είναι καταλυτική και με δύο σερί πόντους να χαρίζει τη νίκη στο «δικέφαλο» του Βορρά με 25-23 (3-1).

Τα σετ: Τα σετ: 25-21, 16-25, 25-16, 25-23

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ