Ολυμπιακός: Η Αρτακιανού MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Ολυμπιακός: Η Αρτακιανού MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Η διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού είναι η KYANA MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. με 3-0 σετ. Η Αρτακιανού είχε 67% στην υποδοχή με 42% άριστες, ενώ έβγαλε πολλές άμυνες που έδιναν στις συμπαίκτριές της κόντρα επιθέσεις.

Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα της που αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2022-23 με τη φανέλα της Α.Ε.Κ..

«Είμαστε χαρούμενες που ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα και μέσα στην έδρα μας. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γα τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Μπήκαμε συγκεντρωμένες, ακολούθησαμε το πλάνο του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη» σχολίασε αρχικά η Μαριαλένα Αρτακιανού και αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμιστεί και φέτος θα γίνουν όμορφα και δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να απολαύσει βόλεϊ. Μακάρι να καταφέρουμε κάποια στιγμή να μας δείξει και η τηλεόραση για να μας δει ο κόσμος».

Κλείνοντας, αφιέρωσε το βραβείο της MVP: «Χαίρομαι που στη πρώτη μας νίκη είμαι η MVP. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν σε ότι και να κάνω. Φυσικά στις συμπαίκτριές μου, στον προπονητή που δουλεύουμε κάθε μερά σκληρά στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η κορυφαία επτάδα της 1ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Jovana Gogic (Ηλυσιακός Α.Ο.) 8π. (6/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Διαγώνια: Panni Petovary (Α.Σ.Π. Θέτις) 24π. (17/40 επ., 5 άσσοι, 2 μπλοκ).

Ακραίες: Michaela Mlejnkova (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 12π. (11/18 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. – 16% άριστες), Vanessa Agbortabi (Ηλυσιακός Α.Ο.) 23π. (17/38 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ, 45% υπ. – 35% άριστες).

Κεντρικές: 
Ιωάννα Κασδοβασίλη (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 9π. (5/10 επ., 4 μπλοκ), Martina Samadan (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 14π. (10/16 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ).

Λίμπερο: 
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) Λ, (67% υπ. – 42% άριστες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ