ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3: Οι ερυθρόλευκες «έσπασαν» το αήττητο της Ένωσης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3: Οι ερυθρόλευκες «έσπασαν» το αήττητο της Ένωσης

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-1 σετ. Πρώτη ήττα για την Ένωση στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-1 σετ (22-25, 25-23, 18-25, 22-25).

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την εξαιρετική τους εικόνα στο ευρωπαϊκό ματς που έδωσαν μεσοβδόμαδα με τη Νοβάρα (ηττήθηκαν 3-2… στις λεπτομέρειες από το μεγάλο φαβορί γιοα την κατάκτηση του Challenge Cup), συνέχισαν τις… υψηλές πτήσεις τους, αυτή την φορά απέναντι στην πρωτοπόρο και μέχρι σήμερα αήττητη ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κλήρωση του Euro – Σέξι ήχος, αμήχανα χαμόγελα και… γλέντι στο twitter (vids)

Η πειραϊκή ομάδα υποχρέωσε τις «κιτρινόμαυρες» στην πρώτη εφετινή τους ήττα και, μάλιστα, μέσα στην έδρα τους στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού, μειώνοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή κι απέδειξαν ότι κι εφέτος θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τον τίτλο.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ν΄ ακολουθούν με ένα λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ