Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στους «8» του Challenge Cup

Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στους «8» του Challenge Cup

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατάφεραν έστω και μέσα από το «χρυσό» σετ να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών και έμαθαν τους αντιπάλους τους στην 8άδα.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ αν και έκαναν θρίλερ την υπόθεση πρόκριση στην 8άδα του CEV Challenge Cup γυναικών, κατάφεραν εν τέλει να περάσουν και μετά τα σημερινά παιχνίδια και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Νοβάρα, έμαθαν ποιες ομάδες θα βρουν απέναντί τους για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο «Χρυσό» σετ κατάφερε να προκριθεί κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου ο Παναθηναϊκός και πλέον έμαθε πως για να περάσει στους «4» θα πρέπει να αποκλείσει τη Νεπτούν Ναντ, από τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όταν έχασε μέσα από τα χέρια του τον Τζανάν Μούσα (pic, vid)

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση επίσης στο «χρυσό» σετ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Βιμπάντεν, η οποία προκρίθηκε στο «χρυσό» σετ από τη Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών: 

  • Νοβάρα (Ιταλία) – Βολουντάρι (Ρουμανία)
  • ΠΑΟΚ (Ελλάδα) – Βισμπάντεν (Γερμανία)
  • Παναθηναϊκός (Ελλάδα) – Νεπτούν (Γαλλία)
  • Λούγκοζ (Ρουμανία) – Νιλιουφέρ (Τουρκία)

Στα ημιτελικά Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν συναντιούνται, επομένως μπορούν οι δύο ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ