Νοβάρα – Ολυμπιακός 3-0: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Νοβάρα

Νοβάρα – Ολυμπιακός 3-0: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Νοβάρα

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν για να προκριθεί στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup γυναικών και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Νοβάρα.

O Ολυμπιακός αν και δεν ξεκίνησε καλά το πάλεψε προς το τέλος του παιχνιδιού, όμως δεν απέφυγε την ήττα από τη Νοβάρα με 3-0, αποτέλεσμα που έδωσε στην ιταλική ομάδα την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup γυναικών.

Η Ιταλική ομάδα έφτασε στην δεύτερη νίκη της σε 2 παιχνίδια, μετά από το πέρασμα με 3-2 στην Αθήνα και «σφράγισε» την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όταν έχασε μέσα από τα χέρια του τον Τζανάν Μούσα (pic, vid)

Το ξεκίνημα για τις «Ερυθρόλευκες» δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με τις Ιταλίδες να φεύγουν μπροστά στο σκορ με 6-0 και εν τέλει να φτάνουν στο +13 (24-11), για τη μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, πριν πάρουν το πρώτο σετ με 25-13, για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Ολυμπιακού έδειξαν μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ (18-16), όμως στο τέλος λύγισαν για να καταλήξει το σετ, για το 2-0 στην Νοβάρα με 25-19.

Ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν νωρίς «κεφάλι» στο σκορ με 1-5, ενώ έφτασαν στην μεγαλύτερη διαφορά τους (+5), κάνοντας το 12-17.

Σε αυτό το σημείο οι Ιταλίδες έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν πως μόνο τυχαία δεν έφτασαν στα ημιτελικά του Champions League την περασμένη σεζόν. Πλησίασαν κοντά (20-23) και στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά, φτάνοντας σε match ball (24-23). Ακολούθησε ένα θρίλερ, με τη Νοβάρα να αναδεικνύεται εν τέλει νικήτρια με 29-27 και να φτάνει στο 3-0.

Με αυτή τη νίκη πέρασε στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup, με τον Ολυμπιακό να μένει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Τα σετ: 25-13, 25-19, 29-27

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ