Ολυμπιακός: Ομόφωνη απόφαση να κινηθούν νομικά!

Ολυμπιακός: Ομόφωνη απόφαση να κινηθούν νομικά!

Οι συγγενείς των προσαχθέντων πήραν την απόφαση να κινηθούν νομικά για την αποκατάσταση της ηθικής και σωματικής βλάβης που υπέστη ο καθένας τους.

Την Τετάρτη (13/12) το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», περίπου 120 φίλων του Ολυμπιακού, αλλά και συγγενών όσων είχαν προσαχθεί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη. Στον χώρο μάλιστα παραβρέθηκαν και 20 δικηγόροι.

Έπειτα από μια μεγάλη συζήτηση με διάφορες ανταλλαγές απόψεων, συναποφασίστηκε ο συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών για την αποκατάσταση της ηθικής και σωματικής βλάβης που υπέστη ο καθένας τους. Με τα παράπονά τους να κινούνται σε όσα έγιναν στη διαδικασία προσαγωγής τους, αλλά και κατά την πολύωρη κράτησή τους στο Μεταγωγών.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στην προκλητική παρουσία αστυνομικών της αθλητικής βίας στο χώρο της συνάντησης, παρότι αυτή ήταν κλειστή, τονίζοντας πως πολλοί δεν έχουν ακούσει ούτε ένα συγγνώμη από εκείνους για όσα συνέβησαν.

Τέλος, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη διευκόλυνση και την παραχώρηση του χώρου, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ