Δοκιμασία στην έδρα του Μίλωνα για τον Ολυμπιακό

Δοκιμασία στην έδρα του Μίλωνα για τον Ολυμπιακό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (23/12) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μίλωνα για την Volley League.

Το τελευταίο ματς για το 2023 δίνει, το Σάββατο (23/12), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 20:30 (ΕΡΤ Sports 2), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, για την 9η αγωνιστική της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με την επίθεση τού Ολυμπιακού, το μεγάλο πρόβλημα της Βιλερμπάν και η μάχη των…. γιγάντων (vids)

Μετά το σπουδαίο «διπλό» (0-3) επί της Ροζελάρε στο Βέλγιο και την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων του Champions League (4η αγωνιστική), ο Θρύλος θέλει τη νίκη στην έδρα του Μίλωνα, ώστε να κάνει το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα και να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο το 2023.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Τζιάβρας: «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε και αύριο τη σταθερότητα και τη συνοχή που έχουμε αποκτήσει, ώστε να πάμε ομαλά στη διακοπή των εορτών. Ο Μίλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ, μαζί με εμάς, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να παίξουμε καλά, να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα, γιατί παίζουμε και σε ένα δύσκολο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ