Ο Ντράγκαν Νέσιτς νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Ο Ντράγκαν Νέσιτς νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Καλμαζίδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Ντράγκαν Νέσιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των πράσινων

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τεχνικό Ντράγκαν Νέσιτς, ο οποίος θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Ο 54χρονος προπονητής, που διαδέχθηκε τον Γιάννη Καλμαζίδη, διαθέτει σημαντική εμπειρία στους ευρωπαϊκούς πάγκους με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Challenge Cup με την ιταλική Μόντε Σκιάβο (2009).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς που έχει νικήσει με 3+ γκολ διαφορά (vids)

Επίσης, ο Νέσιτς έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών της Βουλγαρίας (2014-16) και του Μαυροβουνίου (2016-17), καθώς και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας U20, ενώ σε επίπεδο συλλόγων εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μακάμπι Χάιφα, Τσανάκαλε, Ταργκοβίστε, Καζέρτα, Μπάρι, Γαλατασαράι και Μόντε Σκιάβο.

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που αναλαμβάνω προπονητής σε μια σπουδαία ομάδα στο βόλεϊ στις γυναίκες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολύ καλά το μέγεθος του συλλόγου και τη μεγάλη επίδραση που έχει το τμήμα στους οπαδούς της ομάδας. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους αγώνες μας και ανυπομονώ να την ζήσω», δήλωσε ο Νέσιτς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

«Θέλω να πω ότι βρήκα μια γυμνασμένη και καλή ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προηγούμενο τεχνικό τιμ. Στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσω να περάσω την ενέργεια μου στην ομάδα και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ