Μιλενκόσκι: «Συγγνώμη από τον κόσμο, αξίζαμε κάτι παραπάνω μετά την εμφάνιση μας στην Αθήνα»

Μιλενκόσκι: «Συγγνώμη από τον κόσμο, αξίζαμε κάτι παραπάνω μετά την εμφάνιση μας στην Αθήνα»

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ένιωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά την νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στον τέταρτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League με 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Δικεφάλο του Βορρά, Γιόσκο Μιλενκόσκι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο των ασπρόμαυρων για την ήττα από το τριφύλλι και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Για πού ετοιμάζει βαλίτσες ο Κάρλος Καρβαλιάλ: Πενήντα μέρες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα, που δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και εμείς τους λατρεύουμε. Στο πρώτο σετ μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, δεν βρήκαμε καμία λύση. Ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε το πρώτο σετ.

Από εκεί και πέρα αρχίσαμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, αλλά δεν ήταν ικανό. Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω τι να πω. Αξίζαμε το κάτι παραπάνω πιστεύω, μετά την εικόνα που δείξαμε στην Αθήνα. Θέλαμε να πάμε στους τελικούς, έχουμε ποιότητα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες, όπως αυτές στο πρώτο σετ έκριναν το ματς.

Συνεχίζουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, παίζει καλό βόλεϊ.

Ακολουθούν δύο σημαντικά τρόπαια. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Έχουμε ένα τρόπαιο ήδη, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό για τον ΠΑΟΚ, ούτε για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ