Παναθηναϊκός: Πήρε δύο σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Super Cup (2-0, vids)

Παναθηναϊκός: Πήρε δύο σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Super Cup (2-0, vids)

Κατέκτησε το League Cup ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν το 2ο σετ που χρειάζονταν απέναντι στον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου ματς, έκαναν δικό τους για 3η σερί σεζόν το τρόπαιο.

Τον πρώτο του τίτλο στη σεζόν πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέκτησε το League Cup Βόλεϊ ανδρών κατακτώντας δύο σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, πήρε τα δυο σετ που χρειαζόταν απέναντι στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου ματς στην Πυλαία κατέκτησε το τρόπαιο για 3η διαδοχική σεζόν και 4η συνολικά στην ιστορία της.

Το πρώτο σετ βρήκε τον ΠΑΟΚ να ξεκινά καλύτερα και να προηγείται των πράσινων, οι οποίοι για πρώτη φορά πήραν προβάδισμα στο 14-13.

Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου έχτισαν μία καλή διαφορά, έφτασαν στο 22-19, δυσκολεύοντας τον Δικέφαλο, ο οποίος δεν είχε πολλά περιθώρια. Παρότι το σκορ όμως ήταν στο 24-22 ο ΠΑΟΚ έσβησε δύο set balls κι επέστρεψε στο τέλος ισοφαρίζοντας σε 24 όλα.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, ωστόσο ο Ζήσης έδωσε τον «χρυσό» πόντο και το σετ στον Παναθηναϊκό, κάνοντας το 29-27, με τους πράσινους να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση του League Cup.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ ήταν πολύ καλύτερο, με πατημένο το πόδι στο γκάζι έκανε το 7-2, έδειξε πως είναι ανώτερος, έχοντας μία διαφορά ασφαλείας πέντε πόντων, με τον ΠΑΟΚ να μένει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του σετ.

Οι πράσινοι δεν άφησαν τον Δικέφαλο να περάσει μπροστά, όμως ο ΠΑΟΚ πίεσε, μείωσε στον έναν βαθμό στο 19-18 με μπλοκ του Ντεντρίς, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 25-23 και κατέκτησε και φέτος το League Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ