Καστελάνι: «Δεν θα μείνω στον Ολυμπιακό, θα επιλέξω άλλο δρόμο»

Καστελάνι: «Δεν θα μείνω στον Ολυμπιακό, θα επιλέξω άλλο δρόμο»

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, εξήγησε ότι θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους και θα επιλέξει άλλο δρόμο στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της Volley League στην ιστορία του, μετά από τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού στο tie break.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ντάνιελ Καστελάνι, μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις στο flash interview μετά τη λήξη της αναμέτρησης και του θριάμβου των Πειραιωτών και εξήγησε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που έχει γνωστοποιήσει ήδη στην διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Οι διαιτητές του Game 1 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι στον τελικό. Τα τελευταία παιχνίδια τα είχαν όλα. Κάναμε ένα πολύ καλό τελικό, πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη ανατροπή και τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια.

Στην Ευρώπη δείξαμε το πολύ ανταγωνιστικό μας πρόσωπο κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Ίσως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με την Άρκας αλλά είμαστε καλά. Στα τελευταία δύο ματς υποφέραμε αλλά μέσα στη σεζόν αυξήσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας.

Σίγουρα δεν θα μείνω, θα επιλέξω άλλο δρόμο. Το κλαμπ το γνωρίζει αυτό. Είμαι στεναχωρημένος γιατί πέρασα πολύ όμορφα εδώ, μια πραγματική οικογένεια, ένας υπέροχος σύλλογος με εκπληκτικούς φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ