Τη Δευτέρα η κλήρωση της Volley League και η βράβευση των κορυφαίων

Τη Δευτέρα η κλήρωση της Volley League και η βράβευση των κορυφαίων

Την ερχόμενη Δευτέρα (10/09, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για τη φετινή σεζόν, ενώ θα βραβευτούν και οι κορυφαίοι της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ερχόμενη Δευτέρα (10/09, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για τη φετινή σεζόν, στο ξενοδοχείο Coral Hotel, όπου θα τιμηθούν και οι κορυφαίοι της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Hotel ώρα 19.30.

Θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League, αθλητές, διαιτητές και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18.

Παράλληλα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2018 η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της VLA (Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ