Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Μπέλος

Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Μπέλος

Ο έμπειρος διαγώνιος αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Βορείων προαστείων.

Την απόκτηση του Χρήστου Μπέλου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η Κηφισιά. Ο έμπειρος διαγώνιος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα των Βορείων προαστείων. Οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για μια τριετία από το 2010 έως το 2013.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς είπε: « Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Κηφισιά. Βλέπω γνώριμα πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί καλά στο παρελθόν. Οι στόχοι είναι υψηλοί ,η Κηφισιά έχει θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, και από πλευράς μου η δέσμευση μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω όλα τα χρόνια της καριέρας μου».

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Χρίστο Μπέλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο έμπειρος αθλητής επιστρέφει στην ομάδα των βορείων προαστίων μετά από την περίοδο 2012-13.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ