Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Μετά την απόσυρση του Ηρακλή Χαλκίδας από το Λιγκ Καπ του βόλεϊ, η πρόκριση θα κριθεί στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρση του από το θεσμό του Λιγκ Καπ, αφήνοντας την διεκδίκηση της πρόκρισης σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Εύβοιας βρισκόταν στον Γ’ όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» μαζί με τον «Δικέφαλο» και τους «πράσινους» με το εισιτήριο της πρόκρισης να κρινόταν στις αναμετρήσεις που θα έπαιζαν οι ομάδες μεταξύ τους.

Πλέον μετά και την ακύρωση των αγώνων Παναθηναϊκός-Ηρακλής Χ. και ΑΕΚ-Ηρακλής Χ. που θα γινόντουσαν Παρασκευή 5/10 και Σάββατο 6/10 αντίστοιχα, η αναμέτρηση Παναθηναϊκού-ΑΕΚ την Κυριακή 7/10 παίρνει χαρακτήρα τελικού με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε γενική είσοδο 5 ευρώ για τον αγώνα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στην Κυψέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, την προσεχή Κυριακή (7/10, 16.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Αναμφίβολα, ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη «γεύση» από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (15.00) θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης, με την γενική είσοδο να ορίζεται στα 5 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ