Αποχωρεί και από την Volley League ο Ηρακλής Χαλκίδας

Αποχωρεί και από την Volley League ο Ηρακλής Χαλκίδας

Μετά από την αποχώρηση από το Λιγκ ΚΑΠ ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν κατάφερε να παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο φάκελο στην Ε.Ε.Α. και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει και από το πρωτάθλημα.

Ο φάκελος που παρουσίασε ο Ηρακλής Χαλκίδας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ήταν απλώς ελλιπής, ουσιαστικά δεν περιείχε κανένα από τα βασικά δικαιολογητικά για την συμμετοχή της ομάδας στην φετινή Volley League. Έτσι μετά από την αποχώρηση της ομάδας της Χαλκίδας από το Λιγκ ΚΑΠ «Νίκος Σαμαράς» το ίδιο φαίνεται ότι θα γίνει και στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καρκαλής που εκπροσώπησε το ΤΑΑ υποστήριξε ότι κάνει ενέργειες για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες αλλά επιφυλάχθηκε για το εάν θα μπορέσει  να προλάβει τις προθεσμίες έναρξης του πρωταθλήματος.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ανακοίνωση από τη μεριά του Ηρακλή Χαλκίδας στην οποία θα επισημοποιεί την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, μιας και τα στοιχεία ως έχουν δεν δείχνουν αισιόδοξα για την συμμετοχή του Ηρακλή στη διοργάνωση.

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας προκύπτουν δύο ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Πρώτον ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και δεύτερον τι μέλλει γενέσθαι με τους αθλητές της ομάδας της Χαλκίδας. Εφόσον δηλώθηκαν από τον Ηρακλή και με βάση τους κανονισμούς, μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2018 όταν και ανοίγει η μεταγραφική περίοδος δε θα μπορούν να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα. Για να ρυθμιστεί το θέμα των παικτών «ομήρων» και να αλλάξει το ισχύων καθεστός θα χρειαστεί υπουργική απόφαση μετά από εισήγηση της ΕΣΑΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ