Με Μακεδόνες πριν τη ρεβάνς με την Βολερό

Με Μακεδόνες πριν τη ρεβάνς με την Βολερό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Μακεδόνες για την 5η αγωνιστική της Volley League λίγες μέρες πριν την ρεβάνς απέναντι στην Βολερό για το Challenge Cup.

Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων και ταξιδιών συνεχίζεται για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού και περιλαμβάνει την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/11) στις 18:00 τους Μακεδόνες Αξιού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Volleyleague με στόχο την τέταρτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στην κρίσιμη ρεβάνς απέναντι στην Βολερό που θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/11) στις 18:00 στο Ρέντη με στόχο την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σίγουρα διανύουμε μια περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Για το πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού όπου θέλουμε τη νίκη ώστε να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό με τη Βολερό. Εκεί θα χρειαστεί να ανατρέψουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον πρώτο αγώνα. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να έρθει την Τρίτη να μας υποστηρίξει στην προσπάθειά μας για πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ