Μουνιόθ: «Να προχωράμε ένα παραπάνω βήμα σε κάθε ματς»

Μουνιόθ: «Να προχωράμε ένα παραπάνω βήμα σε κάθε ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Φοίνικα Σύρου για την 7η αγωνιστική της Volley League το Σάββατο 24/11.

Μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί της ΑΕΚ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο (24/11) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τον Φοίνικα Σύρου με στόχο τη διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί. Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «To Σάββατο παίζουμε κόντρα στη Σύρο, μια ομάδα με καλή σταθερότητα στον τρόπο που αγωνίζεται. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε πόντο για να κερδίσουμε. Η ομάδα δουλεύει καλά για να βελτιώσει κάθε τεχνικό και τακτικό κομμάτι στο παιχνίδι. Ο στόχος είναι να προχωράμε ένα παραπάνω βήμα σε κάθε ματς».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Γερούν Ράουβερντινκ ανέφερε τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, πράγμα που συνέβη στο προηγούμενο ματς, μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που έχουμε πραγματικά ως ομάδα. Ο Φοίνικας Σύρου, είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ