Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στην Κόρινθο

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στην Κόρινθο

Οι Ερυθρόλευκες την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Κόρινθο και με νίκη θα επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Κόρινθο (5/12, 16:00) για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Volleyleague έχει επικεντρωθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες θα υποδεχθούν την ομάδα της Πελοποννήσου στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με στόχο τη νίκη που θα τις φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι νταμπλούχες Ελλάδας τον τελευταίο καιρό έχουν βρει ρυθμό και κόντρα στην Κόρινθο θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Κατερίνα Γιώτα μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε: «Στο παιχνίδι της Τετάρτης θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ