Ολυμπιακός: Απέναντι στον Ηλυσιακό με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Ολυμπιακός: Απέναντι στον Ηλυσιακό με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα του Σαββάτου δοκιμάζονται στην έδρα του Ηλυσιακού και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί της Κορίνθου. Οι Ερυθρόλευκες επέστρεψαν στην πρώτη θέση και θέλουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι νταμπλούχες Ελλάδας το απόγευμα του Σαββάτου (8/12, 18:30) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, για την 8η αγωνιστική, με στόχο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πετύχουν μια ακόμα νίκη στη φετινή Volleyleague.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.  Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Τζίνα Λαμπρούση μιλώντας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού δήλωσε: «Μετά τους αγώνες με Πανναξιακό και Κόρινθο, βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των νικών που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, παίρνοντας μια ακόμα καθαρή νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Pre league και εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως σε κάθε αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ