Άγριο «κράξιμο» και… ρούβλια στον Φιλίποφ (pics)

Άγριο «κράξιμο» και… ρούβλια στον Φιλίποφ (pics)

Μαζικά αποδοκίμασαν τον Ντίμα Φιλίποφ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ο οποίος επέστρεψε στο «Μελίνα Μερκούρη» ως αντίπαλος πλέον, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή του Ντίμα Φιλίποφ στο κλειστό του Ρέντη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο κόσμος των ερυθρόλευκων αποδοκίμαζε μαζικά τον 28χρονο (πρώην ερυθρόλευκο) πασαδόρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ υπήρχαν και υβριστικά πανό εις βάρος του.

Επιπλέον οι ερυθρόλευκοι οπαδοί πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο και αρκετά χαρτονομίσματα σε… ρούβλια, εννοώντας (προφανώς) πως ο Φιλίποφ πήγε στον ΠΑΟΚ λόγω Σαββίδη.

Θυμίζουμε οτι ο Φιλίποφ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό συνολικά πέντε χρόνια, την πρώτη φορά την τριετία 2010-13 και τη δεύτερη τη διετία 2015-17. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ρουμάνικης Γκαλάτσι, ενώ από φέτος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο και ο Χασάν

Εξάλλου, στο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκε ο Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό του Ολυμπιακού να παρακολουθεί από κοντά τη μεγάλη μάχη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την παρουσία του Χασάν στο γήπεδο. Εκτός από τον Αιγύπτιο επιθετικό, στο Ρέντη βρέθηκαν επίσης πολλοί αθλητές των ομάδων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των παικτών του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ