Ρίτσι : «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι με τον Ηρακλή Χαλκίδας»

Ρίτσι : «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι με τον Ηρακλή Χαλκίδας»

Ο Ντανιέλε Ρίτσι μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή Χαλκίδας (3-2) και το γεγονός πως ο δικέφαλος του βορρά έχασε δύο σετ.

Ο Ντανιέλε Ρίτσι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή Χαλκίδα, Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, στάθηκε στο γεγονός πως κάποιοι παίκτες του επέστρεψαν, όπως ο Γκόμεζ και βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Επίσης ο τεχνικός του δικεφάλου απάντησε για το μεταγραφικό κομμάτι, λεγοντας πως απασχολεί όλη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντανιέλε Ρίτσι: 

«Πιστεύω ότι ο Ηρακλής άξιζε να πάρει δυο σετ. Έπαιξε πολύ καλά. Γνώριζα ότι είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της. Είχε πολύ καλό σέρβις και μας δημιούργησε ένα πρόβλημα το οποίο το αντιμετωπίσαμε σε πολλά σημεία».

Για το τι έφταιξε κι έχασε 2 σετ η ομάδα του: «Ίσως να υπάρχει και μια δόση αληθείας ότι μείναμε στο ματς με το Ολυμπιακό ή στο ευρωπαϊκό ματς που έρχεται. Δεν καταφέραμε να βρούμε ένα συνεχόμενο πιο υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι. Στις προπονήσεις έχουμε πιο γρήγορο ρυθμό».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν: «Χαίρομαι που έπαιξαν παίκτες όπως ο Παντακίδης, ο Σωτηρίου και ο Κωνσταντινίδης. Ο Γκόμεζ άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα και να μπαίνει σε ρυθμό. Δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμος αλλά είμαι ευχαριστημένος που παίζει όλο και πιο δυνατά. Μισογεμάτο το ποτήρι στο σημερινό ματς».

Για τις μεταγραφές: «Όσο για τις μεταγραφές, είναι κάτι που απασχολεί όλο το κλαμπ και με συζήτηση θα φτάσουμε μαζί σε αποφάσεις. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε: «Ευχαριστώ και τους δύο κόουτς για τα καλά τους λόγια. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ