Ναράνχο: «Στόχος μας η νίκη στα δύο τελευταία ματς»

Ναράνχο: «Στόχος μας η νίκη στα δύο τελευταία ματς»

Η Εθνική γυναικών στο βόλεϊ αντιμετωπίζει Νορβηγία και Μαυροβούνιο στα δύο τελευταία ματς της φάσης των Ομίλων και ο προπονητής Ναράνχο θέλει τη νίκη και μόνο για να χτίσει την κατάλληλη νοοτροπία η ομάδα.

Η γυναικεία Εθνική βόλεϊ μπορεί να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Γκιγέρμο Ναράνχο δήλωσε πως η νίκη στα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Νορβηγία εντός έδρας (6/1) και Μαυροβούνιο εκτός (9/1) είναι το απόλυτο ζητούμενο όχι μόνο για την εξασφάλιση της πρωτιάς στον Όμιλο αλλά και για το χτίσιμο νοοτροπίας νικητή στην ομάδα

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο δήλωσε στο volleyball.gr σχετικά με τα δύο τελευταία ματς που θα σφραγίσουν και την πρόκριση της εθνικής στην τελική φάση: «Δεν είμαστε νέα ομάδα, έχουμε πάντως νέα πρόσωπα, είναι σημαντικό για μας. Κι αυτό γιατί έχουμε τη βασική ομάδα του καλοκαιριού που προκρίθηκε στα τελικά του ευρωπαϊκού και παράλληλα είχαμε αρκετό χρόνο να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα και τις αθλήτριες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολύ καλές αθλήτριες που αξίζουν να είναι εδώ».

Για τα δύο τελευταία ματς που απέμειναν στον Όμιλο: «Θέλουμε να νικήσουμε και στα δυο ματς, δεν πάμε για ένα σετ μόνο για την μαθηματική κατάκτηση της πρωτιάς, σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη στον όμιλο, αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη νοοτροπία της ομάδας».

Για τις απουσίες της Εθνικής ο Ναράνχο ανέφερε: «Η Οικονομίδου έχει προσωπικούς λόγους και θα καθυστερήσει, είναι λογικό και η Εμμανουηλίδου είχε προβλήματα στους κοιλιακούς και είναι εκτός, είναι καλύτερο να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει υγιής για να μας βοηθήσει».

Τέλος ο Ισπανός τεχνικός απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, για να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου: «Όπως στο Βόλο, έτσι και στο Μαρκόπουλο περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Θέλουμε το χειροκρότημά του για την προσπάθεια των κοριτσιών».

Την αποστολή της εθνικής γυναικών απαρτίζουν οι:

Όλγα Βεργίδου (Πανναξιακός ΑΟΝ)
Στυλιανή Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (ΑΣΠ Θέτις)
Ευαγγελία Μερτέκη (ΑΟ Θήρας)
Όλγα Στράντζαλη (Enea PTPS Piła – Πολωνία)
Άννα-Μαρία Σπανού (ΓΣ Ηλιούπολης)
Αθανασία Τοτσίδου (ΑΕΚ Αθηνών)
Κωνσταντίνα Βλαχάκη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Μαρία Οικονομίδου (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Μαρία Βασιλική Γιοβάνη (ΑΕΚ Αθηνών)
Γεωργία Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (Πανναξιακός ΑΟΝ)
Αναστασία Γεωργιάδου (ΑΣΠ Θέτις)
Αγγελική Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας)
Μαρία-Ελένη Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας)
Σεβαστιανή Ξηντάρα (ΑΣΠ Θέτις)
Ηλιάνα Ιακωβίδου (ΑΠΣ Αίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ