Χίπε: «Πιο δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος»

Χίπε: «Πιο δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος»

Η Σάσκια Χίπε μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως φέτος θα είναι πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό να το κατακτήσει.

Η Σάσκια Χίπε κατέκτησε το πρώτο της εφετινό βραβείο MVP, μετά την εμφάνισή της στο ντέρμπι με τον ΑΟ Θήρας για την 11η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ, με τη Γερμανίδα διαγώνια να είναι η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με 20 πόντους.

Η Χίπε που κατέκτησε και το βραβείο της MVP του περυσινού πρωταθλήματος της Volleyleague, μίλησε στο επίσημο site της διοργανώτριας αρχής για τη τρίτη της χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αναλυτικά…

Για το βραβείο της MVP: «Το βραβείο το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου που με κάνουν να νιώθω άνετα στο γήπεδο. Φυσικά στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας είναι δίπλα μας και στον προπονητή μας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, που με στηρίζει από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα».

Για την εφετινή Volleyleague: «Το πρωτάθλημα εφέτος είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια. Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί με Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες υψηλού επιπέδου και σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα».

Αν νιώθει πλέον την Αθήνα σπίτι της: «Έχω επισκεφτεί αρκετές πόλεις. Πάντα έλεγα ότι το Βερολίνο είναι η πόλη μου, καθώς εκεί μεγάλωσα αλλά μετά από 3 χρόνια στην Ελλάδα, δεν είμαι πλέον σίγουρη για αυτό. Αγαπάω την Αθήνα πάρα πολύ και τη νιώθω σπίτι μου».

Για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: «Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον αποκλεισμό μας στην Ευρώπη και με τον τρόπο που ήρθε. Θα μας λείψει πολύ η αδρεναλίνη των αγώνων και τα συναισθήματα που νιώσαμε όλες μας τα τελευταία δύο χρόνια. Θα επιστρέψουμε του χρόνου ακόμα πιο δυνατές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ