Κοβάτσεβιτς: «Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν»

Κοβάτσεβιτς: «Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν»

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Αιαντα Ευόσμου και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκες στο δεύτερο μισό θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Αίαντα Ευόσμου (26/1, 15:00), για την 13η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκες θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με στόχο να πετύχουν μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στον αυριανό αγώνα ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του την Σάσκια Χίπε, η οποία την περασμένη Δευτέρα υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης δεξιού αχίλλειου τένοντα και θα βρίσκεται εκτός προπονήσεων για τους επόμενους 2-3 μήνες.

Ο Σέρβος τεχνικός ενόψει του παιχνιδιού με τον Αίαντα Ευόσμου, τόνισε ότι η ομάδα του στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν θα παίξει καλύτερο βόλεϊ:  «Ξεκινήσαμε καλά μετά το νέο έτος.  Παίζουμε καλύτερα αλλά ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό της Σάσι.  Οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι καλά και θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Αυτό είναι που περιμένω για τη συνέχεια και στο αυριανό παιχνίδι με τον Αίαντα».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ .

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ