Λιγκ Καπ: Ολυμπιακός για στέψη, Φοίνικας για… επική ανατροπή

Λιγκ Καπ: Ολυμπιακός για στέψη, Φοίνικας για… επική ανατροπή

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για το βόλεϊ ανδρών, με τους Συριανούς να κυνηγούν ένα… θαύμα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο δεύτερος τελικός για το Λιγκ Καπ Αντώνης Σαμαράς, θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (27/1 και ώρα 16:30) μεταξύ Ολυμπιακού και Φοίνικα Σύρου. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για χτες Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε για 24 ώρες λόγω κακοκαιρίας που εμπόδισε τους Συριανούς να έρθουν στην Αθήνα.

Στο πρώτο ματς στην έδρα του Φοίνικα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1, γεγονός που σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να κάνουν το θαύμα και να επικρατήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ, για να στείλουν την αναμέτρηση στο Χρυσό σετ και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός ακόμα και αν χάσει, του φτάνουν δύο σετ για να πανηγυρίσει άλλη μια κατάκτηση τίτλου στο ανδρικό βόλεϊ που θα είναι η έκτη στον θεσμό του Λιγκ Καπ και η Πέμπτη συνεχόμενη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ ανέφερε ενόψει του ματς: «Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στη Σύρο αλλά ακόμα ο τελικός δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να παίξουμε καλά. Θέλουμε να ελέγξουμε τεχνικά και τακτικά το παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι στο πλευρό μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Από την άλλη για τον Φοίνικα Σύρου ο ακραίος της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ταξιδεύουμε με την σκέψη πως μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό στον δεύτερο αγώνα. Οπως φάνηκε και στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις. Στους ακραίους για παράδειγμα κάνει αλλαγές και μπαίνει ο Κουμεντάκης ή ο Χριστοφιδέλης. Είναι γεμάτη ομάδα και για να την αντιμετωπίσεις δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Το παλέψαμε στον πρώτο αγώνα και για λίγο δεν πήραμε το δεύτερο σετ που θα έβαζε τα πράγματα σε διαφορετική βάση. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στον δεύτερο αγώνα. Δεν θα το κάνουμε εύκολο για τον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε ελεύθερα για να χαρούμε την συμμετοχή μας σε έναν ακόμα τελικό για τον Φοίνικα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ