Ολυμπιακός: Πρώτα ο Ηρακλής, μετά η Μπουργκάς

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Ηρακλής, μετά η Μπουργκάς

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπουργκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup, υποδέχονται τον Ηρακλή στο Ρέντη (9/2, 18:30) με στόχο να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στη φετινή Vollyleague.

Στο πρωτάθλημα και στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (9/2, 18:30), για την 15η αγωνιστική έχουν επικεντρωθεί άπαντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπουργκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup, θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στη φετινή Volleyleague και να διευρύνουν στο 43-0 το σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός ων Πειραιωτών στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, ανέφερε: «Αύριο επιστρέφουμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηρακλή ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα απόδοσης και για αυτό το λόγο σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη για να τιμήσουμε τους φιλάθλους μας που μας άφησαν το 1981. Τους φιλάθλους που είναι η ψυχή του συλλόγου, και είναι στον ουρανό για να μας προστατεύουν. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και η ομάδα μας θα δώσει όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά της για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ