Ολυμπιακός: Στο κλειστό του Ρέντη οι Μπόγρης και Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Στο κλειστό του Ρέντη οι Μπόγρης και Βεζένκοφ

Ο Ελληνας σέντερ και ο διεθνής φόργουορντ στηρίζουν την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη με την Μπουργκάς.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Μπουργκάς στο κλειστό του Ρέντη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την ήττα με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι θέλουν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο για την τελική 4άδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό του Ρέντη και προσπαθεί με τη βροντερή φωνή του να δώσει ώθηση στους παίκτες του Φερντάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Δίπλα στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου σε αυτή τη μεγάλη μάχη βρίσκονται και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Μπόγρης και Σάσα Βεζένκοφ. Ο Ελληνας σέντερ και ο διεθνής φόργουορντ είναι στο κλειστό του Ρέντη και στηρίζουν έμπρακτα τον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του.

Μάλιστα, μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο του Ολυμπιακού γνώρισαν την αποθέωση, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να τους δείχνουν για μία ακόμα φορά την αγάπη τους. Στο γήπεδο βρίσκονται επίσης αρκετοί αθλητές των τμημάτων του Ερασιτέχνη, με τις Χίπε, Γιώτα και Χριστοδούλου να βρίσκονται μεταξύ άλλων στο Ρέντη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ