Ροδίων Άθλησις – Ηρακλής 0-3

Ροδίων Άθλησις – Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του Ροδίων Άθλησις και έγινε η τρίτη ομάδα μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ… καθάρισαν με 3-0 σετ αμφότεροι, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και βρίσκονται ήδη στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών. Μαζί τους θα βρεθεί τελικά και ο Ηρακλής για να κλείσει η τριάδα που έδωσε το παρών και στη περσινή αντίστοιχη διοργάνωση.

Ο Γηραιός ήταν εμφανώς ανώτερος των Ροδιτών και επιβλήθηκε με 3-0 σετ μέσα σε 71’ μέσα στη Ρόδο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Σταματίου

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 18-25)

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Καμπερίδης): Ποτολίδης, Μοσχούς, Σαρικεΐσογλου, Παππάς, Σακόγλου, Ηλίας / Αρβανίτης (λ)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ. 2015 (Ορφανός): Προύσαλης, Ποπόφ, Φέργκιουσον, Ντίνας, Μαυροβουνιώτης, Ντα Ρόσα / Μπουράκη (λ), Αρμενάκης, Χήρας, Μούχλιας Β., Τερζόγλου, Τζιουμάκας Στ

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Κάναμε το χρέος μας και προκριθήκαμε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου που ήταν ένας από τους στόχου της σεζόν. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αγώνα. Δεν κοιτάμε την κλήρωση γιατί όλες οι ομάδες ειναι δυνατές. Το κύπελλο κρύβει πάντα ιδιαιτερότητες. Είμαστε βέβαιοι πως θα είναι γιορτή του βόλεϊ στην Ιεράπετρα. Οταν έρθει η ώρα του φάιναλ-4 θα πούμε περισσότερα και για τον αγώνα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ