Στην Α1 Γυναικών για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ

Στην Α1 Γυναικών για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ

Οι Ασπρόμαυρες νίκησαν την ΧΑΝΘ με 3-0 σετ και πανηγύρισαν την άνοδό τους στην Volleyleague, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.

Πρωταθλητής στην Pre League Γυναικών αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε και πλέον πανηγυρίζει την άνοδό της στα «σαλόνια» του γυναικείου βόλεϊ.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε με 3-0 τη ΧΑΝΘ στο κατάμεστο κλειστό της Μίκρας και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στη Volleyleague Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 61 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω δύο νικών στα παιχνίδια με τις «πράσινες».

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-14, 25-11)

ΠΑΟΚ (Σολκίδης): Κιόση 11 (8/11 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κλέπκου 6 (5/10 επ., 1 άσσος, 86% υπ.), Κυριακίδου 5 (2/6 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 10 (8/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Πλουμή 2 (1/3 επ., 1 άσσος), Χαντάβα 19 (12/18 επ., 6 άσσοι, 1 μπλοκ), Ξανθοπούλου, Τσιτσιπλάμη, Ηλιοπούλου, Λεονταρίδου, Αλτίνη, Κυπαρίσση, Τσιόγκα.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Αρμουτάκη, Βαρδοπούλου 4 (1/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Βέλλιου 8 (8/25 επ., 40% υπ.), Γεροβασιλείου 2 (2/14 επ.), Κουρτίδο 3 (3/14 επ., 27% υπ.), Ρωσσιάδου 1 (1/2 επ.) / Βερνάρδου (λ, 58% υπ.), Αβδελά, Αδάμου 1 (1/1 επ.), Μπακοπούλου 1 (1 μπλοκ), Ντάλλα, Παφίλη, Αδάμου, Κόντη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε: «Τέλος καλό όλα καλά. Πετύχαμε τον αρχικό στόχο που ήταν η άνοδος. Χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό μέσα – έξω. Τα κορίτσια έδειξαν την θέληση τους να ανέβουν απευθείας στη Volleyleague. Έρχεται η εποχή όπου στην Θεσσαλονίκη και στο ελληνικό βόλεϊ θα κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σολκίδης, συνεχίζοντας: «Είμαστε πρωταθλητές και πάμε στα μεγάλα σαλόνια. Είναι μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών και του κ. Αμοιρίδη. Τώρα ήρθε η στιγμή να χαρούμε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Έρχεται η εποχή του ΠΑΟΚ στο γυναικείο βόλεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ