«Θρίλερ» στην Ερμούπολη με νικητή τον Φοίνικα

«Θρίλερ» στην Ερμούπολη με νικητή τον Φοίνικα

Ο Φοίνικας Σύρου φιλοξένησε τον Ηρακλη Χαλκίδας στην Ερμούπολη και σε ένα παιχνίδι κανονικό θρίλερ, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο tie break με 3-2 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (final 4) του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Απόλυτος κυρίαρχος στα πρώτα δυο σετ ο Φοίνικας Σύρου δεν έδωσε δικαίωμα στον Ηρακλή […]

Ο Φοίνικας Σύρου φιλοξένησε τον Ηρακλη Χαλκίδας στην Ερμούπολη και σε ένα παιχνίδι κανονικό θρίλερ, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο tie break με 3-2 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (final 4) του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Απόλυτος κυρίαρχος στα πρώτα δυο σετ ο Φοίνικας Σύρου δεν έδωσε δικαίωμα στον Ηρακλή Χαλκίδας. Στο πρώτο ο Φοίνικας προηγήθηκε γρήγορα με 16-9 και δεν δυσκολεύτηκε να το τελειώσει μέσα σε 28’ με 25-19. Ίδια ακριβώς η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τους γηπεδούχους να έχουν από την αρχή ένα προβάδισμα ασφάλειας και να «καθαρίζουν» το σετ μέσα σε 26’ με 25-17. Στα πρώτα δυο σετ τη διαφορά για τους γηπεδούχους έκαναν οι Γιορντάνοφ, Λινζ και Γάτσης.

Η αναμενόμενη αντίδραση από τον Ηρακλή Χαλκίδας ήρθε στο τρίτο σετ. Εκεί οι δυο ομάδες ήταν κοντά στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το ξέσπασμα και να νικούν με 25-18, κάνοντας το 2-1 στα σετ σε 31’. Μάλιστα η καλή εμφάνιση του Ηρακλή συνεχίστηκε και πήρε και το τέταρτο σετ «διά πυρός» και σιδήρου με 25-23 παίρνοντας καθοριστική βοήθεια από τους Τάπια, Χαραλαμπίδη και Μότα που προσέφεραν καθοριστικούς πόντους στα δυο νικηφόρα σετ.

Όλα κρίθηκαν τελικά στο tie break όπου ο Φοίνικας νίκησε εύκολα με 15-5 με τους Λινζ και Γιορντάνοφ να κάνουν… πάρτι και δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους με 3-2. Κορυφαίοι των νικητών ο τρομερός Γιορντάνοφ (31π), ακολουθούμενος από τους Λινζ και Πέτερλιν. Τάπια και Μότα έδωσαν μάχες για τον Ηρακλή, όμως δεν κατάφεραν να του χαρίσουν τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ