Μπενίτεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς»

Μπενίτεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη και μοιραία γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (3-1).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των δύο παικτών, τονίζοντας ότι «το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία». Παρά την ήττα, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι περήφανος για την ομάδα του, καθώς οι παίκτες του έδωσα το 100% του εαυτού τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την ήττα: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Το πώς παλέψανε και που έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί: «Το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία, αλλά εμείς δουλεύουμε στο 100% με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ