Ορφανός: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά θα το παλέψουμε»

Ορφανός: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά θα το παλέψουμε»

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί του Φοίνικα Σύρου και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ηρακλής με μια επική ανατροπή επικράτησε του Φοίνικα με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Γηραιού, Γιάννης Ορφανός, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού ήταν αγχωμένοι, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτηση.

Οσον αφορά στον τελικό, ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν αγχωμένοι στην αρχή μετά από ένα σημείο συγκεντρωθήκαμε και αποφεύγαμε τα λάθη. Πιέσαμε στο σερβίς και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε η νίκη μας».

Για το γεγονός ότι ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να ηρεμήσουν: «Ένιωθα ότι ήταν αγχωμένοι και σιγά ανέβαιναν σταδιακά οι παίκτες που δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, όπως ο Ποπόφ και ο Μαυροβουνιώτης».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός, το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά εμείς θα πάμε να παλέψουμε. Έχουμε τελειώσει τον ημιτελικό και είναι 12 παρά τέταρτο νιώθω ότι βλέπω επανάληψη το περσινό Final-4, δεν θα επιτρέψουμε όμως να έχει την ίδια κατάληψη με πέρσι. Ελπίζω να γίνει ένας αντάξιος τελικός με ιστορία των δύο ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ