Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-3

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-3

Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν με 3-0 σετ της Κηφισιάς, έκαναν το 3-0 στην ημιτελική σειρά και προκρίθηκαν δια περιπάτου στους τελικούς της Volleyleague.

Ο ΠΑΟΚ εξ αρχής ήταν το φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague και το επιβεβαίωσε απόλυτα και στο τρίτο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Οι Ασπρόμαυροι το απόγευμα της Τρίτης επικράτησαν στην Αθήνα με 3-0 σετ και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέρασαν στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου.  Ο Δικέφαλος θα παίξει για πέμπτη σερί χρονιά στους τελικούς, οι οποίοι θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (3/5).

Στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή και με όπλο του το πολύ καλό σερβίς προηγήθηκε με 8-3, ενώ λίγο αργότερα έκανε το 20-12. Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να το κατακτά με 25-16.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο, με την ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ να κάνει… πάρτι. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 14-9 και λίγο αργότερα με 25-17 έκαναν το 2-0. Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι. Ο ΠΑΟΚ είχε την ψυχολογία με το μέρος του, την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία για να κάνει το 25-20 και το 3-0 και να πάρει τη νίκη-πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 16-25, 17-25, 20-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ