Μπενίτεθ: «Δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε ενέργεια»

Μπενίτεθ: «Δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε ενέργεια»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη-πρόκριση επί του Φοίνικα Σύρου.

Στον χαρακτήρα που έδειξαν, αλλά και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ και την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του μετά το 2-1 αντέδρασε και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Φτάσαμε στον στόχο μας μετά από μια δυνατή σειρά αγώνων. Σήμερα δυο ήταν τα σημεία που καθόρισαν το παιχνίδι. Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ και προηγηθήκαμε. Ξεκινήσαμε καλά και στο δεύτερο σετ και μέχρι τα μέσα ήμασταν μπροστά με πέντε πόντους. Εκεί χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωση μας και το παιχνίδι άλλαξε.

Η Σύρος μπήκε ξανά στο παιχνίδι και μας πίεσε από το σερβίς. Συνεχίσαμε όμως και μετά το 2-1, αντιδράσαμε, ήταν η σειρά μας να ανατρέψουμε το σκορ. Δείξαμε χαρακτήρα και με καλή απόδοση και ενέργεια κερδίσαμε τον αγώνα και περάσαμε στους τελικούς. Συγχαρητήρια στη Σύρο γιατί έκανε μια πολύ καλή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ