Μπενίτεθ: «Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μπενίτεθ: «Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το 2-0 στη σειρά των τελικών

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 3-1 σετ, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και την Πέμπτη (9/5) με νίκη στο Ρέντη κατακτά το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά!

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Ερυθρόλευκων σχολίασε το παιχνίδι στην Πυλαία και τόνισε ότι η ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου βοήθησε την ομάδα να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που κάναμε και το αποτέλεσμα. Μετά το 1ο σετ που χάσαμε, η ομάδα αντέδρασε, βρήκε τον σωστό ρυθμό ώστε να γυρίσει το ματς, που είναι ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μας έκανε να σκεφτούμε τι δεν πήγε καλά ώστε να το βελτιώσουμε και να παρουσιαστούμε στους τελικούς καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, κάναμε άλλο ένα βήμα για τον μεγάλο στόχο μας, δεν έχει τελειώσει όμως κάτι. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, να δούμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε την Πέμπτη όπως πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ