Ο νικητήριος πόντος, οι πανηγυρισμοί στου Ρέντη και η απονομή στον Αυτοκράτορα (vids)

Ο νικητήριος πόντος, οι πανηγυρισμοί στου Ρέντη και η απονομή στον Αυτοκράτορα (vids)

Ο Γκάβιν Σμιτ με καρφί διαμορφώνει το 25-23 στο τρίτο σετ του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το Μελίνα Μερκούρη παίρνει φωτιά!

O αυτοκράτορας του Ελληνικού βόλεϊ, κατέκτησε πανάξια το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού «σκούπισε» για δεύτερη διαδοχική σεζόν την σειρά με τον ΠΑΟΚ, σε βάρος του οποίου επικράτησε με 3-0 σετ (26-24, 25-23, 25-23), στον 3ο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο από 2.000 φιλάθλους του Ρέντη.

Οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι του ΠΑΟΚ, διευρύνοντας στο 10-0 το σερί των νικών τους στο πρωτάθλημα σε δυο χρόνια!

Παράλληλα από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων σε 66 αγώνες πρωταθλήματος, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας προηγείται στις νίκες με 51-15.

Ο Μπούτος σέρβιρε στο φιλέ και το σκορ στο τρίτο σετ έγινε 24-20. Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερα σετ μπολ – ματς μπολ. Ο Κλάπβαϊκ μείωσε σε 24-21, ο Αλεξίεφ έκανε παράβαση και ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 24-22 και λίγο αργότερα σε 24-23, όμως ο Γκάβιν Σμιτ τελείωσε το σετ διαμορφώνοντας το 25-23, που έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο Μελίνα Μερκούρη!

Δείτε τα σχετικά βίντεο βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ