Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Ο Γιάννης Τακουρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός, Γιάννης Τακουρίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και θα φοράει τα «ασπρόμαυρα για τέταρτη σερί σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Τακουρίδη. Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή, κ. Φιλίποφ, για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Δεν θα μιλήσω για στόχους διότι είναι γνωστοί και πάντα οι ίδιοι. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με κάλο κλίμα και με το ίδιο πάθος για επιτυχία. Εύχομαι να είμαστε όλοι Υγιείς σε αυτή την προσπάθεια στη νέα χρονιά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, την επιστροφή στην κορυφή».

Η πορεία του…

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και δυο κύπελλα (2018, 2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ