Στα «ερυθρόλευκα» η Αθανασία Τοτσίδου

Στα «ερυθρόλευκα» η Αθανασία Τοτσίδου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της Αθανασία Τοτσίδου, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία με την Ελληνίδα παίκτρια.

Παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού είναι και επίσημα η Αθανασία Τοτσίδου, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Ελληνίδα παίκτρια.

Στις πρώτες της δηλώσεις ο Τοτσίδου τόνισε πως είναι χαρούμενη που την εμπιστεύθηκε ένας τόσο οργανωμένος και επιτυχημένος σύλλογος ευχαριστώντας την διοίκηση τους συλλόγου, ενώ στόχος της είναι μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Τοτσίδου:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Τοτσίδου. Η Ελληνίδα ακραία (ημ. γέννησης, 18/6/1989) υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Αθανασία Τοτσίδου ανέφερε τα εξής: «Μόνο χαρούμενη θα μπορούσα να είμαι ερχόμενη σε ένα τόσο οργανωμένο και επιτυχημένο σωματείο. Ευχαριστώ την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ