Παίκτης του Παναθηναϊκού δίνει λεφτά από το συμβόλαιο του στο Pao Alive

Ο βολεϊμπολίστας του τριφυλλιού σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη σκέψη του να παραχωρήσει το 10% του συμβολαίου του για το Pao Alive.


Παίκτης του Παναθηναϊκού δίνει λεφτά από το συμβόλαιο του στο Pao Alive | to10.gr

Το Pao Alive έχει μαζέψει ήδη πάνω από 350.000 ευρώ με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να συμβάλλουν όσο μπορούν στο εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού θέλει έναν ενωμένο και μεγάλο Παναθηναϊκό και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μάλιστα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πράσινη τόνισε ότι αποφάσισε να προσφέρει ένα μέρος του συμβολαίου του στο Pao Alive.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η απόφαση να παραχωρήσω το 1/10 του συμβολαίου μου ήταν αυτονόητη για εμένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στον Βοτανικό κάτι που θα δώσει στα παιδιά έναυσμα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας που δεν έχει», τόνισε ο έμπειρος μπλοκέρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο