Παίκτης του Παναθηναϊκού δίνει λεφτά από το συμβόλαιο του στο Pao Alive

Παίκτης του Παναθηναϊκού δίνει λεφτά από το συμβόλαιο του στο Pao Alive

Ο βολεϊμπολίστας του τριφυλλιού σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη σκέψη του να παραχωρήσει το 10% του συμβολαίου του για το Pao Alive.

Το Pao Alive έχει μαζέψει ήδη πάνω από 350.000 ευρώ με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να συμβάλλουν όσο μπορούν στο εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού θέλει έναν ενωμένο και μεγάλο Παναθηναϊκό και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μάλιστα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πράσινη τόνισε ότι αποφάσισε να προσφέρει ένα μέρος του συμβολαίου του στο Pao Alive.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η απόφαση να παραχωρήσω το 1/10 του συμβολαίου μου ήταν αυτονόητη για εμένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στον Βοτανικό κάτι που θα δώσει στα παιδιά έναυσμα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας που δεν έχει», τόνισε ο έμπειρος μπλοκέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ