Στάροβιτς: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό»

Στάροβιτς: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Στάροβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι νιώθει άνετα και σαν στο σπίτι του στο τριφύλλι.

Ο Σάσα Στάροβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την παρουσία του στην ομάδα, αλλά και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις.

Ο Σέρβος παίκτης της ομάδας βόλεϊ των πράσινων δήλωσε ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του και ότι γενικότερα η Ελλάδα μοιάζει αρκετά με την Σερβία. Επίσης ο Στάροβιτς τόνισε ότι προετοιμάζεται για μια γεμάτη και καλή σεζόν με το τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και η πόλη της Αθήνας μου αρέσει πάρα πολύ. Αισθάνομαι πραγματικά σαν να βρίσκομαι σπίτι μου και μοιάζει πολύ με την Σερβία η Ελλάδα. Επίσης πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ το γήπεδο που κάνουμε προπονήσεις και θα δίνουμε τους αγώνες.

Στην ομάδα υπάρχει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών και το τεχνικό τιμ είναι εξαιρετικό. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και να κάνουμε μια καλή σεζόν.Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι οπαδοί μας είναι τρελοί και φτιάχνουν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα και ειδικά στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ