Δεληκώστας: «Οι παίκτες ακολουθούν αυτό που πρέπει και είμαστε αισιόδοξοι»

Δεληκώστας: «Οι παίκτες ακολουθούν αυτό που πρέπει και είμαστε αισιόδοξοι»

Την ικανοποίησή του από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή εξέφρασε ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Ηρακλή για την πρεμιέρα του League Cup και ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους παίκτες του επισημαίνοντας βέβεια πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις οκτώ προπονήσεις που έκανα, δουλέψαμε αρκετά στο μπλοκ. Πλέον οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Σίγουρα θέλει περισσότερη δουλειά, κυρίως σε side out και επίθεση. Η δουλειά είναι πολλή, αλλά δε μας φοβίζει τίποτα, γιατί οι παίκτες ακολουθούν αυτό που πρέπει και είμαστε αισιόδοξοι.

Ένα ματς κόντρα στον Ηρακλή έχει πάντα ιδιαιτερότητες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου σετ ήμασταν κοντά. Θέλουμε τέτοια παιχνίδια γιατί πρέπει να διαχειριστούμε την αδρεναλίνη. Κάπως έτσι θα παίξουμε και με την Ελπίδα, για να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά εφόσον ακολουθούν αυτόν τον ρυθμό οι παίκτες μου, είμαι αισιόδοξος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν, ήταν εξαιρετικά κόσμιοι, και τους θέλουμε δίπλα μας σε όλη την σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ