Μπενίτεθ: «Ευχαριστημένος από την απόδοση, είχαμε καθαρό μυαλό και ηρεμία»

Μπενίτεθ: «Ευχαριστημένος από την απόδοση, είχαμε καθαρό μυαλό και ηρεμία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Σύρο και με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Φοίνικα (3-0) συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τόνισε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε στην ηρεμία και το καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο σετ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι να το παίζεις εδώ δεν είναι εύκολο και επίσης ο Φοίνικας προερχόταν από δυο σερί νίκες όπου έπαιξε πολύ καλά και ήρθαν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοσή μας και ειδικά για το 2ο σετ όταν η Σύρος έπαιξε καλά αλλά κρατήσαμε ήρεμο το μυαλό μας και βρήκαμε λύσεις τακτικά και τεχνικά για να ανατρέψουμε την κατάσταση και να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε μετά το ματς τα εξής: «Κερδίσαμε 3-0 σε μια πολύ δύσκολη έδρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Μπήκαμε πολύ δυνατά από τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού και κρατήσαμε την συγκέντρωση μας μέχρι τον τελευταίο. Επόμενος μας αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και θα προετοιμαστούμε σκληρά για αυτό το ματς στο οποίο περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να του δώσουμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ