Τσαλόπουλος για Γκόμεζ : «Μεγάλος αθλητής και ξεχωριστή προσωπικότητα»

Τσαλόπουλος για Γκόμεζ : «Μεγάλος αθλητής και ξεχωριστή προσωπικότητα»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος, αποχαιρέτησε σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου τον Ερνάντο Γκόμεζ έχοντας μόνο καλά λόγια να πει. Άφησε τα «καρφιά» του πλαγίως ο Βενεζουελάνος.

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος στο «αντίο» του ΠΑΟΚ προς τον Γκόμεζ, είχε μόνο καλά πράγματα να πει για τον Βενεζουελάνο διαγώνιο και την αξία του ως παίκτη και άνθρωπο, ενώ προσπάθησε να δώσει το σκεπτικό της απόφασης για την αποδέσμευση του παίκτη.

«Είναι μια διαφορετική συνέντευξη, μέχρι τώρα παρουσιάζαμε μόνο παίκτες, δυστυχώς ήταν γραφτό να το ζήσουμε και αυτό. Ειλικρινά τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι προσωπικά και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη θέση, γιατί έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Βλέπετε τα παιχνίδια τρέχουν, το ένα είναι πίσω από το άλλο, οι στόχοι ήταν δεδομένοι και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε δυστυχώς να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι διαφορετικό.

Όπως είπα πριν, ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί ο Γκόμεζ πέρα από αθλητής, ήταν και ένας άνθρωπος ο οποίος πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, καταφέρανε να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα, την ανέβασαν από τα χαμηλά επίπεδα και την έκαναν πρωταθλήτρια. Για το λόγο αυτό ο Γκόμεζ είναι και θα μείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής που είναι.

Ο λόγος της αποδέσμευσης ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν, δεν επαρκούσε ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, του ανθρώπου Γκόμεζ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο, υγεία πάνω απ’ όλα και εύχομαι να ξανά βρεθούμε. Ειλικρινά ναι, ήταν δύσκολη απόφαση διότι αν δείτε τα γεγονότα, εδώ και έναν χρόνο μετά τον τραυματισμό του, όλοι πιστεύαμε μέχρι και το τελευταίο σημείο ότι θα επιστρέψει, ήμασταν σίγουροι ότι ο Γκόμεζ θα επανέλθει. Αν δεν το πιστεύαμε θα είχαμε τελειώσει το θέμα καιρό πριν, δυστυχώς διαψευστήκαμε και ήταν η πιο δύσκολη απόφαση η προχθεσινή».

Από την άλλη ο Γκόμεζ ήταν και αυτός εγκάρδιος, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα και τον κόσμο γύρω από αυτή, όμως στο τέλος δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του έστω και διακριτικά αν διαβάσετε τα λεγόμενά του:

«Δεν έχω πολλά λόγια να πω, απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστό. Εγώ εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι θα μου λείψουν.

Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Ήξερα μετά τον τραυματισμό μου, ότι είχα 50% πιθανότητες να επιστρέψω και 50% να σταματήσω. Έδωσα μάχες αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα. Θα μου λείψουν πολλά από εδώ. Ήταν λίγο αμφιλεγόμενα τα συναισθήματα, υπήρξαν μηνύματα ότι έλεγαν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου κρατάω τα θετικά σχόλια, την μεγάλη αγάπη του κόσμου, είμαι απλά ένας αθλητής που προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα κρατήσω σχέσεις με τα παιδιά, με όλους όσους συνεργάστηκα εδώ και με ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ