Ηρακλής Χαλκίδας : Έκανε το «μπαμ» με Γκόμεζ

Ηρακλής Χαλκίδας : Έκανε το «μπαμ» με Γκόμεζ

Ο Ηρακλής Χαλκίδας βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μια τεράστιας μεταγραφής, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ.

Ο Ερνάντο Γκόμεζ θα είναι ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας, καθώς η ομάδα της Εύβοιας τα έχει βρει σε όλα με τον Βενεζουελάνο στην μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή της ιστορίας της.

Σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr η συμφωνία είναι δεδομένη ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ο Γκόμεζ που έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είχε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, όμως προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και ο Ηρακλής Χαλκίδας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Παρά τον τραυματισμό που έχει στον ώμο ο Γκόμεζ είναι μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα της Χαλκίδας και θα αποτελέσει παίκτη-κλειδί στην πορεία του Ηρακλή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το eviatop.blogspot.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι ο Γκόμεζ με τον προπονητή του Ηρακλή, Σπύρο Γκολίτση, αλλά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κάτι που πράγματι δείχνει πως η συμφωνία είναι δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ