Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φαβορί ο Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα του στείλει ο Αλαφούζος ταχυδρομικό περιστέρι.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!»

Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να γίνουν αγώνες ούτε στο βόλεϊ, δεν ήθελε ανάδειξη πρωταθλητή και τώρα δε θέλει ούτε τη διεξαγωγή αγώνων στην Αθήνα. Γενικά... δε θέλει τίποτα, παρά μόνο παύλες παντού.

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!» | to10.gr

Με λογική… ποδοσφαίρου και με τους ανθρώπους του να κάνουν τα πάντα για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μπει… παύλα πήγε ο ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση του βόλεϊ. Από την αρχή μέχρι το τέλος επέμεινε σε ρητορική τέλους. Έφτασε σε σημείο να είναι η μόνη ομάδα που ψήφισε αρνητικά στη διεξαγωγή φάιναλ φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και μετά την απόφαση, βρήκε άλλη… δικαιολογία. Στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να γίνουν στο ΟΑΚΑ οι ημιτελικοί και σε τοποθετήσεις τους κάνουν λόγο για τίτλο που θα κριθεί στην Αθήνα. Με το ΟΑΚΑ, πάντως, να αποτελεί ουδέτερη έδρα για όλους.

Μάλιστα, με αυτή την εξέλιξη οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν πως θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία η ομάδα τους, ενώ έτσι χάνουν και το πλεονέκτημα έδρας που θα είχαν εφόσον διεξάγονταν τα playoffs κανονικά, ως δεύτεροι της βαθμολογίας.

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, Κώστας Παϊσιάδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το «όχι» του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα.

Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το «όχι» του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ… Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα! Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά… Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!».