Δυάδα Ολλανδίας με τους διεκδικητές

Δυάδα Ολλανδίας με τους διεκδικητές

Η δυάδα του Stoiximaview για το στοίχημα της ημέρας...

Άλμερ Σίτι-FC Αϊντχόφεν, (22:00): Δυάδα από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, προτείνει για το σημερινό μας στοίχημα η ομάδα του Stoiximaview.gr!

Αφρενάριστη συνεχίζει την πορεία για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Ολλανδίας η Άλμερ Σίτι. Μετά τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Ντε Γκράαφστσαπ, έφτασε τις 4 σερί νίκες και 5 στα τελευταία 6 παιχνίδια, στα οποία διατηρεί το αήττητο. Παρέμεινε στη 2η προνομιούχο θέση με 43β., 3 λιγότερους από την Καμπούρ και 8 από την 3η θέση. Από την πλευρά της, η FC Αϊντχόφεν προσπαθεί να συνέλθει από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 5-2 από την Καμπούρ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει στους 26β. και να βρεθεί εκτός 8άδας που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Άλμερ Σίτι-FC Αϊντχόφεν, (22:00): Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί, που είναι η Άλμερ Σίτι και θα την τιμήσω. Έχει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (8-1-0), έχοντας σκοράρει 19 φορές και έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ. Έχει καλύτερη ομάδα από την FC Αϊντχόφεν, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και περιμένω να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Το στοίχημα που επιλέγω είναι «1 και over 1,5 γκολ» στο άκρως ικανοποιητικό 1.85.

Καμπούρ-Φόλενταμ, (22:00): Κι αν η Άλμερ Σίτι πάει… αφρενάριστη, τι να πει κανείς για την Καμπούρ. Η πρωτοπόρος πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της FC Αϊντχόφεν, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-2 και έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες. Έφτασε τους 46β. και δεν λέει να αφήσει την κορυφή, όντας αποφασισμένη να πάρει την άνοδο ως πρωταθλήτρια. Η Φόλενταμ, από την άλλη, «κάηκε» στο 13! Μετά την 3η αγωνιστική «έτρεξε» αήττητο δεκατριών αγώνων, αλλά τώρα έχει δύο σερί ήττες από Μπρέντα από Μάαστριχτ. Πλέον, έχασε κάθε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις, καθώς με 30β. έπεσε στην 6η θέση.

Καμπούρ-Φόλενταμ, (22:00): Και αυτό το παιχνίδι έχει φαβορί, στο οποίο θα ποντάρω, επίσης συνδυαστικά με γκολ. Η Καμπούρ είναι δυνατή στο γήπεδό της (7-0-2), ενώ επιθετικά έχει την καλύτερη επίδοση με 58 γκολ σε 18 αγώνες. Η Φόλενταμ έχει τη δεύτερη καλύτερη με 43, ενώ εκτός έδρας έχει σκοράρει 19 φορές σε 9 ματς. Εκτιμώ ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ εκατέρωθεν με νικήτρια την Καμπούρ. Πάμε στοίχημα με «1 και goal/goal» στο εξαιρετικό 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ