Τα πιο βασικά κριτήρια επιλογής μιας στοιχηματικής ιστοσελίδες

Τα πιο βασικά κριτήρια επιλογής μιας στοιχηματικής ιστοσελίδες

Ανακαλύψτε ποια ακριβώς είναι τα πιο σημαντικά και αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης στοιχηματικής ιστοσελίδες για τα στοιχήματά σας.

Το αθλητικό στοίχημα είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό, όμως εξίσου σημαντική με την επιλογή των αγώνων στους οποίους ποντάρει κάνεις είμαι και η επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής ιστοσελίδας. Υπάρχουν ορισμένοι υποκειμενικοί παράγοντες πού κάνουν την επιλογή κάπως πιο προσωπική υπόθεση. Αντίστοιχα, βέβαια, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή μιας αξιόπιστης και ασφαλούς ιστοσελίδας για τα στοιχήματα σας. Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά σε κάποια από τα πιο σημαντικά από αυτά:

Περιορισμός λογαριασμών και μέγιστα πονταρίσματα

Ο περιορισμός λογαριασμών και τα μέγιστα πονταρίσματα αποτελούν δύο διαφορετικά πράγματα. Αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες προχωρούν συχνά σε περιορισμό των ορίων με τα οποία μπορεί ναποντάρει κάποιος παίκτης. Αυτό συμβαίνει στις πιο πολλές περιπτώσεις όταν οι προβλέψεις του παίκτη είναι επιτυχημένες. Δεν είναι σίγουρα ηθικό και αποδεκτό, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Για παράδειγμα, εάν αρχίσετε να κερδίσετε και τα πονταρίσματα σας συνεχώς μεγαλώνουν, κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε με μεγάλα ποσά. Θα σας επιτρέψουν πχ. μόνο ένα μέγιστο ποντάρισμα 30 ευρώ ή ακόμη και χαμηλότερα. Φυσικά και δεν θέλετε να βρεθείτε σε αυτή τηνκατάσταση. Μπορείτε να δείτε αυτή τη σελίδα εάν θέλετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τις καλύτερες αθλητικές στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα για το 2021. Στη συνέχεια, να αναφέρουμε πως ο δεύτερος παράγοντας εδώ είναι το μέγιστο ποντάρισμα. Εάν ποντάρετε μικρά ποσά, τότε δεν σας απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως αν σκοπεύετε να ποντάρετε μεγάλα ποσά θα πρέπει να γνωρίζετε πόσο είναι το μέγιστο ύψος των πονταρισμάτων που επιτρέπει η κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Το ύψος των στοιχηματικών αποδόσεων

Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν συνειδητοποιεί πόσο σημαντικό είναι το επίπεδο των στοιχηματικών αποδόσεων στις οποίες ποντάρει. Οι στοιχηματικές αποδόσεις επηρεάζουν τα κέρδη των νικηφόρων στοιχημάτων. Είναι κάτι αντίστοιχο με τις αγορές που πραγματοποιεί κανείς. Φυσικά και προτιμάτε να αγοράσετε το ίδιο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Έτσι αντίστοιχα θα πρέπει να επιδιώκετε κάθε φορά περισσότερα κέρδη από τα νικηφόρα σας δελτία στοιχήματος. Μακροπρόθεσμα οι διαφορές στο πορτοφόλι σας θα είναι τεράστιες, ακόμη και αν οι διαφορές στοιχηματικές αποδόσεις σας φαίνονται πολύ μικρές. Το παιχνίδι είναι το ίδιο για όλους. Δεν έχει σημασία που θα στοιχηματίσετε,αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα και η απόδοση του αγώνα. Θα πρέπει, λοιπόν, να αναζητήσετε στοιχηματικές Ιστοσελίδες με πολύ καλές αποδόσεις. Η καλύτερη πρακτική είναι να γραφτείτε σε περισσότερες από μία στοιχηματικές ιστοσελίδες και κάθε φορά να συγκρίνετε τις αποδόσεις που προσφέρουν για τον αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε. Ποντάρετε εκεί που έχετε την καλύτερη απόδοση κάθε φορά.

Αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών

Εάν ασχολείστε καιρό με το αθλητικό στοίχημα, κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσετε αναπόφευκτα προβλήματα,μικρά ή μεγαλύτερα. Μπορεί να είναι ένα απλό ζήτημα με κάποια κατάθεση σας,με το ύψος των αποδόσεων,με κάποια πληρωμή την οποία έχετε ζητήσει κλπ.Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής σας ιστοσελίδες. Εδώ μετράω πραγματικά ο χρόνος απόκρισης και οι μέθοδοι επικοινωνίας που υπάρχουν διαθέσιμες. Οι περισσότεροι προτιμούν το live chat με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώστε ότι πέρα από την αναμονή και από τους τρόπους επικοινωνίας, υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο εξυπηρέτησης σε κάποιους, ενώ άλλοι πάλι λειτουργούν 24/7. Δεν αποτελεί κάποιο από τα κορυφαία κριτήρια,αλλά καλό είναι να βγάζετε γρήγορα άκρη αν κάτι σας συμβεί, για να αποφύγετε το χάσιμο χρόνου και τον εκνευρισμό.

Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων
Οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων έχουν τη σημασία τους. Μπορεί να σας εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη μέθοδος πχ.η χρήση τραπεζικών καρτών,κάποιο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι κλπ. Δείτε εάν αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες στη στοιχηματική ιστοσελίδα την οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σημασία έχει μεταξύ άλλων και η ταχύτητα ολοκλήρωσης των συναλλαγών.Με τις καταθέσεις θα έχετε σπάνια πρόβλημα,καθώς αυτές πραγματοποιούνταισυνήθως τη στιγμή.Κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες,ωστόσο,καθυστερούν αρκετά τις πληρωμές.Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος περίμενεακόμη και δύο μήνες ήκαι περισσότερο για να λάβει τα χρήματά του,όταν άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδας πραγματοποιούν τις πληρωμές μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας.

Στοίχημα από το κινητό τηλέφωνο

Στην εποχή μας τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται κατά κόρον παντού.Πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες και όχι μόνο,έχουν περισσότερες επισκέψεις από χρήστες με κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές, απ’ ότιμε σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Συνεπώς είναι σημαντικό η εμπειρίααπό το κινητό σε ποια στοιχηματική ιστοσελίδα να είναι αντίστοιχη του υπολογιστή ήτουλάχιστον να μην είναι πολύ χειρότερη.Θα πρέπει να επιλέξετε μία ιστοσελίδα που να ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της σε κάποια εφαρμογή για κινητό.Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο σχεδόν σε όλες,όμωςτελικά η υλοποίηση των εφαρμογών της κάθε εταιρείας ποικίλλουν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και επίπεδο.Κάποιες εφαρμογές είναι σαφώς πιο καλές λειτουργικά και αισθητικά και κάποιες πάλι όχι.Εδώ μετράει μεταξύ άλλων και η ταχύτητα,αλλά και η εξοικονόμηση δεδομένων, από τη στιγμή που δεν έχουμε όλοι δωρεάν και απεριόριστα δεδομένα στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας μας.

Πλήθος αγορών κtiαι ειδικά στοιχήματα

Οι βασικές επιλογές νικητή αγώνα υπάρχουν λίγο-πολύ σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.Η διαφορά εντοπίζεται στα πιο σύνθετα στοιχήματα που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους και να μην υπάρχουν αντίστοιχα σε άλλους.Εξαρτάται από το δικό σας παιχνίδι για το ποιες αγορές και στοιχήματα προτιμάτε να παίζετε.Σημασία έχει επίσης ο αριθμός των αγώνων που υπάρχουν καθημερινάστην κάθε στοιχηματική πλατφόρμα,αλλά και εάν τα παιχνίδια προσφέρονται στο ζωντανό στοίχημα ή όχι.Εάν παίζετε ένα συγκεκριμένο είδος πονταρισμάτων, δείτε κατά πόσο αυτά υποστηρίζονται σε στοιχηματική ιστοσελίδα που σκέφτεστε να εγγραφείτε.Εάν σας αρέσουν τα αντισυμβατικά στοιχήματα,ερευνήστε παράλληλα τις διάφορες επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες.

Επιλέγοντας την κατάλληλη στοιχηματική ιστοσελίδα

Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα, καλό είναι να δώσετε μεγάλη έμφαση στα παραπάνω κριτήρια. Αυτά είναι που θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μία καλή στοιχηματική ιστοσελίδα και σε ποια κακή που θα σας ταλαιπωρήσει και στην οποία ενδεχομένως θα χάσετε χρήματα ή έστω θα κερδίσετε λιγότερα από ότι θα έπρεπε. Μην παίρνετε τα πράγματα ελαφρά, μπορεί μεν να μιλάμε για διασκέδαση κατά κύριο λόγο, αλλά εδώ εμπλέκονται και τα χρήματά σας. Προστατεύστε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί κάτι τέτοιο περνά από το χέρι σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ